El 1er Concurs Mundial d'Idees esprem la creativitat dels santcugatencs

on 23 abril 2015

Una trentena d'empresaris i veïns de Sant Cugat han participat aquest dimarts en el 1r Concurs Mundial d'Idees d'EsadeCreapolis, que busca solucions originals per alguns dels principals reptes de la societat.

La creativitat sense límits ha estat la premissa per generar una pluja d'idees innovadores sobre temes com la mobilitat, l'urbanisme, la sostenibilitat, les 'smarts cities' i el turisme. Ciutats de tot el món han competit per generar les millors idees, coincidint amb el Dia Mundial de la Creativitat.

Al concurs, hi han participat ciutats espanyoles, colombianes, mexicanes, argentines, marroquines i armènies. Sant Cugat ha estat la representant catalana del certamen amb un grup de treball reunit a EsadeCreapolis.

L'organitzadora de la proposta, la sòcia directora de Globalmed, Concepció Curet, ha convidat els concursants a pensar lliurement i a trencar els esquemes de pensament establerts per aconseguir idees innovadores.

Els participants santcugatencs han espremut les seves ments a partir de cinc conferències, dues d'elles a càrrec de treballadors de l'Ajuntament, que han explicat els projectes 'smart city' de Sant Cugat.

Concepció Curet va ser entrevistada poc després a Cugat.cat per valorar la jornada: