21 d'Abril - Dia internacional de la creativitat i l'innovació

on 12 abril 2015
GlobalMed organitza IWC (Ideas World Cup) en Sant Cugat el proper 21 d'abril en el dia internacional de la creativitat i l'innovació.

Es tracta del primer campionat mundial d'idees dins el dia mundial de la creativitat.  Hi participen 30 ciutats de 13 països, competint en generar més idees en un brainstorming sobre cinc temes que preocupen a totes les societats.

Ideas World Cup no tan sols generarà idees, sinó que aportarà solucions als principals reptes de la humanitat en decenes d'esdeveniments per tot el planeta, que formaran la major festa de la creativitat i la innovació dels darrers temps. (www.ideasworldcup.com)

La ciutat de Sant Cugat ha decidit participar en aquest repte amb un tema que és estratègic a Sant Cugat: Les Smart Cities  (ciutats que aprofiten les millores tecnològiques per a ser més eficients, reduir l'empremta ambiental i avançar cap a noves formes de govern).

L'activitat està organitzada per GlobalMed, on i col·laboren l'Ajuntament de Sant Cugat, la Fundació Sant Cugat Actiu, Sant Cugat Empresarial i Esadecreapolis.

Tindrà lloc el proper dimarts 21, de 9.30 a 14.00h a l'auditori d’ESADE Creapolis i es dividirà en 5 blocs de 45 minuts, on hi haurà una breu presentació i una activitat creativa en cada bloc.

El programa previst és:

9:30 h Tècniques creatives
10:15 h Smart city i Empresa
11:00 h Concepte Smartcity a Sant Cugat
11:45 h Infrastructures Smart City
12:30 h Smart city i persones
13:15 h Festa creativa
14:00 h fi de festa.

Cada assistent pot decidir participar total o parcialment a la jornada. La participació és gratuïta, i cal inscriure’s a:

www.businesspoint.club